Jenaplanschool de Overkant viert dit jaar haar 35-jarig bestaan met alslustrumthema “film”. En wat is er dan leuker voor een school dan een echte filmregisseur te mogen ontvangen voor de vertoning van een prachtigenatuurfilm.

Nadat alle kinderen zich in de tot filmhuis omgetoverdegemeenschapsruimte hadden geinstalleerd stelde Josephine zich voor en vertelde ze over de “making of BUTTERFLIES GO“. Met haar bevlogen verhaal had ze onmiddellijk de aandacht. Ook de film zelf was voor veel kinderen een boeiende ervaring, zowel de beelden als de muziek.

Na afloop mochten de kinderen Josephine vragen stellen. De onbevangenheid van de kinderen en het enthousiasme van Josephine maakten de filmvertoning tot een intense beleving en ondanks de lange zit konden de kinderen er geen genoeg van krijgen.

Dankjewel Josephine, namens de kinderen en het team van De Overkant.