Met filmmaakster Josephine Hamming, inleiding vooraf en vragen toe.

Tentoonstelling 16 juni t/m 16 september - Butterflies, Go! is te zien in de thematentoonstelling van het Tropisch Vlinderfestival in de Botanische Tuinen Utrecht. De expositie is dagelijks geopend van 10.00-16.30 uur. Informatie en reserveringen:www.uu.nl/NL/BotanischeTuinen

Zondag 8 juli 2012 - Twee voorstellingen in de filmzaal van Bezoekerscentrum De Zandwaaier in Nationaal park Zuid-Kennermerland tijdens het Zomerfestival. Ter hoogte van Zeeweg 12 tot 14, Overveen. Voorstellingen met inleiding en vragen toe. Aanvang eerste voorstelling om 11:00 en de tweede voorstelling om 14:00. Meer informatie en reserveringen bij De Zandwaaier en op: www.np-zuidkennemerland.nl

Zaterdag 21 juli 2012 - In het kader van ‘Het jaar van de historische buitenplaats’ is er een voorstelling met lezing in Slot Zuylen, gelegen langs de Vecht net buiten Utrecht.

De aanvang is om 20:00, inloop vanaf 19:30. Men kan daar ook nog een lekker kopje koffie of thee vooraf drinken. Informatie en reserveringen: www.slotzuylen.nl

Donderdag 16 augustus 2012 - Voorstelling Butterflies, Go! met lezing tijdens de avondopenstelling van de Botanische Tuinen Utrecht. Aanvang 19:30. (Aansluitend nachtvlinderavond.) Informatie en reserveringen: www.uu.nl/NL/BotanischeTuinen